torstai 9. toukokuuta 2013

Ystäviä.

Nyt meillä jo ollaan ihan ystävykset, ei nyt ihan ylimmät vielä mut siihen suuntaan ollaan menossa. Ei oo yhtään sähähdystä tai murinaa kuulunu eilisen ja tän päivän aikana ja eilen kisut leikkikin yhdessä laaserin perässä juosten. Ja tietysti on pakko vähän painia keskenään kanssa, tää oli ensimmäinen yö ku meni tosi rauhallisesti molempien kissojen nukkuessa makuuhuoneessa. Sunnuntai-maanantai ei onnistunu yhteisnukkuminen, kun Mörkö on sen verran omistushalunen ton makkarin suhteen ja Rauski sano että sillä välin ku olin pari päivää töissä ni ne riehu yöt ihan hulluna. Mut nyt meni tosi nätisti yö ja Hellukin sai nukkua mun vieressä ilman että Mörkö rähisi siitä. Parhaimmalla hetkellä oli toinen peiton alla jaloissa ja toinen peiton alla kainalossa. Aika ihanaa <3

Eilen oli tosi nätti päivä, joten oltiin vähän takapihalla chillailemassa kissojen kanssa ja siellä oli hirveesti pikkumuurahaisia, joita oli pakko yrittää saada kiinni tietysti. Siinä sitä puuhaa riitti molemmille kissoille. Mörkö on vähän hienohelma, eikä uskalla astua multaan, joten sillä oli vähän hankaluuksia kun yks muurahaisista päätti kävellä terassin reunaa pitkin kukkamaan "taakse", Möröllä oli kauhee miettiminen et miten se pääsee sinne ilman että menee multaan ja sit se pomppi tuolla noita lautareunoja pitkin että pääsi toiselle puolelle kukkamaata istumaan aidan alimmalle parrulle. :)

Tää on tosi ihanaa että nää rupee tulemaan toimeen keskenään. Huomenna lähdetään neljäks päiväks Iniöön ja siellä riittää sitte tutkimista niin sisällä kun pihallakin. Odotan innolla Iniön reissua, ku se ei oo kummankaan reviiriä niin ehkä tulevat vielä paremmin toimeen kun täällä. :) Ja kyl tää täälläki vähitellen rupee menee oikeen hyvin. Ne syöki jo vierekkäin ja istuskelee keittiön tuolilla katselemassa ulos kahdestaan. Kissojen kuvaaminen on kyl niin vaikeeta, aina ku ottaa kameran esille niin sitte mennään karkuun. Nyttenki piti ottaa kuva kun molemmat on tuolilla, mut ei siit oikeen meinannu mitään tulla. Ulkokuvat onnistu paremmin, ku siellä ne on enemmän paikoillaan, kun pitää olla varuillaan noiden muurahaisten kanssa.

Mörkö pelkäs vappuna vähän ilmapalloja.

Silti oli pakko vähän yrittää koskea, kyllä se pari rikkokin kynnellä,
eikä edes pelästyny ääntä.

Chillailua kiipeilypuussa toisena koitiutumispäivänä.




Muurahaisjahti.

Muurahaisjahti jatkuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti